Kvašená zelenina - KAPACITA NAPLNĚNA
Kód | KVAŠ |
---|---|
Lektor | |
Zahájení | 20.2.2024 |
Kurzovné | 200 Kč |
Termín | úterý 20. 2. od 17 do 19 hodin |
Poznámka | Slyšeli jste už o kvašené zelenině? Zkoušíte kvasit nebo byste rádi začali? Veronika Hájková Vám na workshopu představí základní principy mléčného kvašení. Dozvíte se proč kvasit, jak správně postupovat i čemu se vyhnout. Součástí workshopu je bohatá ochutnávka cca 10 druhů kvašených směsi. Ochutnáte tradiční i netradiční kvašené pochoutky jako kimči, kvašené ředkvičky, ajurvedské zelí a další. Cena workshopu je 200 Kč. Kapacita workshopu je 20 osob. Na workshop Vás zve Veronika Hájková: Jsem lektorka zdravého stravování, výživová specialistka a fermentaci se věnuji intenzivně přes 10let. Mým posláním je vnést život, radost a lehkost do vaší kuchyně. Pomáhám ženám ovládnout principy zdravého stravování, objevit vášeň pro vaření a žít život plný radosti, energie a vitality. Jsem pravidelným hostem na rádiu Český rozhlas Sever. Vystupovala jsem s mými recepty v pořadu SAMA DOMA. O kváskovém chlebu a kváskové vánočce jsem natáčela s televizí Prima, do pořadu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ. Jasně, stručně a srozumitelně vám vysvětlím principy fermentace. Poradím, jak do jídelníčku zapojit kvašené potraviny, jak to udělat, aby vás nenadýmaly a jak z nich dostat maximum prospěšných látek. Seznámím vás se světem bakterií.
|